Farsi English
پاسپورت دوم > پاسپورت دومنیکا

دومینیکا جزیره ای است واقع در دریای کارائیب بین جزایر فرانسوی گوادلوپ و مارتینیک، مساحت دومینیکا 751 کیلومتر مربع و جمعیت این کشور 70 هزار نفر است. 88% جمعیت این کشور را سیاهان،7 % دورگه سیاه و سفید و 2% را سرخپوستان و مابقی را مهاجرین تشکیل می دهند. دومینیکا حکومت دموکراتیک و مردم سالار دارد و توسط رئیس جمهور که با رای مستقیم مردم برگزیده شده اداره می شود. رئیس جمهور در واقع ریاست کشور را بر عهده دارد. دولت توسط نخست وزیر اداره می شود و قانونگذاری توسط پارلمان انجام می شود. دومنیکا از جمله مستعمرات بریتانیا در دریای کارائیب بود که از 3 نوامبر 1978 استقلال یافت. در دومینیکا راههای برقراری تماس از طرق مختلف برای مردم در تمام کشور فراهم است، که شامل تلفن، فکس، موبایل و اینترنت می باشد.

 

پایتخت دومینیکا شهر روسو یا روزو (Roseau) با 26 هزار نفر جمعیت می باشد. از دیگر شهرهای مهم دومینیکا می توان، پورتسموث با 3 هزار و 600 نفر جمعیت، ماریگوت با 3 هزار نفر جمعیت، آتکینسون با 2 هزار و 500 نفر جمعیت و ماهاوت با 2 هزار و 300 نفر جمعیت را نام برد

 

*   دین:

اکثر مردم مسیحی هستند، و به صورت تقریبی 70 % مردم کاتولیک، 20 % پروتستان و 10 % باقی به سایر ادیان اعتقاد دارند.

 

زبان

زبان رسمی مردم دومینیکا انگلیسی است، البته درصد قابل توجهی از مردم به زبان فرانسوی نیز صحبت می کنند.

 

اقتصاد:

* صادرات دومینیکا را موز، کاکائو، نارگیل و مرکبات تشکیل می دهد. از دیگر فعالیت‌های اقتصادی این کشور در زمینه توریسم، اکوتوریسم و هتلداری است. واحد پول دومینیکا، دلارکارائیب شرقی با واحد جزء، سنت می باشد.

 

آب و هوا

آب و هوای دومینیکا استوایی و نسبت به فصل متغیر است. دمای هوا در زمستان حدود 10 درجه و در تابستان به حدود 33 درجه سانتی‌گراد بالای صفر می رسد.

 

* ساعت محلی:

ساعت در دومینیکا، نه ساعت و نیم عقب تر از تهران است .

 

* جشنها و سرگرمیها:

دومینیکا هر ساله میزبان تعداد زیادی کارناوال و فستیوال میباشد: فستیوال های لباس و موسیقی، کارناوال های رقص محلی، رقصهای گروهی، جشنواره ورزشهای آبی، نمایشهای خیابانی و جشنهای کریسمس.

 

پروازهای روزانه و هفتگی:

 

شرکتهای هوایی آمریکن ایرلاین و لیات پروازهای مستقیم روزانه به دومینیکا دارند. همچنین همه

           روزه شرکتهای هوایی متعددی مانند ایر کانادا، بریتیش ایرویز، لوفتانزا، یواس ایرویز،ازویرجین، ایر جامائیکا و آتلانتیک به فرودگاهای اطراف دومینیکا پرواز دارند، سپس با یک پرواز نیم ساعته توسط پروازهای لیات، به دومینیکا می توان رسید.

 

برنامه گرفتن تابعیت از دومینیکا از راه اهداء سرمایه، از همان سال استقلال کشور دومینیکا (1978) و با هدف تقویت اقتصاد، از راه جذب سرمایه بنیان نهاده شده است. بر این اساس، به کسانیکه مایل باشند اجازه مشارکت در توسعه اقتصادی داده میشود و در ازای سرمایه گذاری، بر اساس فصل 101 قانون اساسی این کشور و مواد 8 و 20 قانون مهاجرت و تائید کابینه، در مدت چند ماه به شخص سرمایه گذار و افراد خانواده اش تابعیت و گذرنامه اعطاء میشود.

چرا تابعیت و پاسپورت دومینیکا بگیریم؟

دلیل گرفتن تابعیت از دومینیکا زندگی و اقامت در این کشور نیست، بلکه بدست آوردن پاسپورت کشوری است که به شما اجازه سفر به بسیاری از کشورها را بدون نیاز به اخذ ویزا بدهد.

     دومینیکا تنها کشوری است که در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به اعطای پاسپورت و حق شهروندی اقدام مینماید                                                

 *      پایین ترین قیمت

*        روند سریع رسیدگی

*         زبان رسمی کشور انگلیسی

*         معافیت مالیاتی برای بسیاری از امور

*         امکان مسافرت به بیش از 100 کشور دنیا بدون نیاز به ویزا

*         امکان اقامت در انگلستان و اروپا و همچنین اروپا

*         عدم اطلاع کشور مادری از نسبت به اعطای تابعیت و اقامت

*         اعتبار 10 ساله پاسپورت و تمدید مجدد از سوی مسئولین مربوط

 

 

دیگر مزایای تابعیت و پاسپورت دومینیکا :

 

  *دومینیکا تنها کشوری است که نسبت به تابعیت قبلی و آتی متقاضی اهمیت نمی دهد.بنابراین شما آزادید که هر کجا که می خواهید زندگی نمائید

 

   * دومینیکا تنها در مقابل پایین ترین مبلغ سرمایه گذاری به شما تابعیت و پاسپورت ارائه می نماید

 

   * کسب مدرک تابعیت کامل و پاسپورت تنها 6 ماه بطول می انجامد

 

   * زبان رسمی اول این کشور انگلیسی و فرانسه بعنوان زبان دوم در نزد مردم تکلم می شود

 

   * اخذ پاسپورت همراه کلیه حقوق شهروندی و استفاده از امتیازات دولتی می باشد

 

   * دومینیکا کشوری مستقل است که جز کشورهای مشترک المنافع انگلستان می باشد. بناراین پاسپورت آن از ارزش بالایی برخودار است . علاوه بر آن در صورت عدم حضور نماینده کشور دومینیکا ، سفارت انگلستان می تواند نسبت به انجام امور متقاضی اقدام نماید

 

 *  در صورت تعدد تابعیت های مختلف از سوی متقاضیان این امر به کشور محل تولد اطلاع داده نمی شود

 

  *تحصیل در دومینیکا به زبان انگلیسی بوده و سیستم آموزشی بر اساس سیستم بریتانیا می باشد

 

  * شخص دارنده پاسپورت دومینیکا می تواند بدون ویزا به بیش از 160 کشور دنیا از جمله کلیه کشورهای شنگن اروپا و کشور مادر انگلستان سفر نماید. علاوه بر این برای کشورهایی مانند آمریکا و کانادا که نیاز به ویزا دارند روال صدور ویزا بسیار آسان و سریع می باشد و با یک درخواست ساده ویزاهای مالتی پنج و یا ده ساله می گیرد

   *دومینیکا کشوری است که سرمایه و ثروت شما در انجا کاملاً امن می باشد بنحوی که حتی مالیات بر سرمایه ، ارث و مسائل دیگر تعلق نمی گیرد

 

سوالات متداول

چرا کشور دومینیکا امکان اخذ تابعیت دوم را در اختیار من قرار می دهد ؟

برنامه اخذ پاسپورت دوم در برابر اهداء سرمایه، در حال حاضر فقط درچند کشور دومینیکا، سنت لوشیا، گرانادا، اتریش و سینت کیتس وجود دارد. البته به دلیل وجود تحریم های جامعه بین الملل بر روی ایران و ایرانیان، بسیاری از کشورهای ذکر شده یا برنامه شهروندی خود را به روی ایرانیان به صورت رسمی و یا غیر رسمی بسته اند و یا پروسه تابعیت را برای اتباع ایرانی پیچیده و سخت نموده اند.

 

تفاوت دریافت تابعیت و پاسپورت دومینیکا با کشور های ذکر شده:

 

دومینیکا شاید تنها کشوری باشد که با روشها و ارتباطات خاص وکلای مهاجرتی خود، این پروسه را بر روی ایرانیان با طی مراحل و ظوابط خاص باز گذاشته است

    هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا بسیار کمتر از دو کشور دیگر است

    زمان لازم برای گرفتن پاسپورت بسیار کمتر از باقی کشورهاست

    برای تکمیل پروسه تابعیت و دریافت پاسپورت در دومینیکا الزامی برای سکونت وجود ندارد

    سرمایه اهدائی در دومینیکا به صورت اهداء به دولت (اقتصاد آن کشور) است و در برابر آن تابعیت دوم به سرمایه گذار اهدا میگردد. مبلغ اهدائی شما در دومینیکا برای توسعه صنعت، کشاورزی، توریسم و ... بکار برده می شود. همین برنامه در کشور سینت کیتس نیز اجرا میگردد ولی مبلغ اهدائی سرمایه بیشتر میباشد.

 

چرا باید برای تابعیت دوم از کشور دومینیکا اقدام کنم، زمانیکه می توانم از کشورهای مختلفی مانند کانادا و یا استرالیا اقامت بگیرم ؟

به طور کلی تفاوتهای زیادی میان تابعیت (گذرنامه دوم) و اقامت وجود دارد

    تابعیت بدون شرط است و افراد پس از دریافت آن دارای حق زندگی دائم، حق رای و کلیه حقوق قانونی سایر شهروندان آن کشور هستند. شما می توانید از تمام حقوق به صورت تمام و کمال استفاده کنید، و یا حتی خود را نامزد مشاغل رده بالای دولتی کنید. اما برای حفظ اقامت در بسیاری از کشورها شرط های بسیاری وجود دارد. در صورت گرفتن اقامت از یک کشور، حق و حقوق شما نسبت به شهروندان محدودتر است

    وقتی شما از کشوری تابعیت می گیرید، مجبور به زندگی در آنجا نیستید و هیچگونه محدودیت زمانی برای شما وجود نخواهد داشت. اما حق اقامت معمولاً دارای زمان محدودی است و در صورتیکه شخص مقیم حدود 6 ماه از سال را در کشور محل اقامت زندگی نکند، دچار مشکلاتی شده و حتی ممکن است حق اقامت خود را از دست بدهد

    زمان مورد نیاز برای گرفتن تابعیت از کشور دومینیکا در بیشتر مواقع، کمتر از گرفتن اقامت از سایر کشورهای مهاجر پذیر است. گاهی گرفتن تابعیت دوم در کمتر از سه ماه انجام شده، در صورتیکه گرفتن اقامت بسیار طولانی تر است و معمولا از یک سال یا حتی در بعضی کشورها (مثل آمریکا) به دوازده سال نیز می رسد

در تعدادی از کشورها پس از مدتی داشتن اقامت، می توان درخواست تابعیت داد، که این جریان معمولا سه تا پنج سال به طول می انجامد و در طول این پنج سال چه بسا پول زیادی هزینه شود. برای نمونه در آمریکا، حداقل پنج سال اقامت و حضور لازم است، پیش از آنکه بتوانید درخواست شهروندی بدهید، که البته ممکن است به دلایل مختلف، از جمله داشتن کمترین سابقه در اداره پلیس، درخواست شما رد شود. در کشور کانادا نیز دست کم چهار سال پس از اقامت و حضور می توان درخواست پاسپورت نمود که در آنجا نیز موارد بسیاری ممکن است منجر به رد شدن درخواست گردد. اقامت در بسیاری از کشورهای اروپایی هر ساله باید تمدید شود و فقط بعداز چندین سال و تحت شرایط خاص منجر به دریافت گذرنامه خواهد شد. و یا اقامت در امارات متحده عربی، که فقط سه ساله است و هر سه سال باید با صرف هزینه زیاد تمدید گردد و هرگز منجر به گرفتن پاسپورت نخواهد شد. تمدید آن نیز مستلزم نگهداری از مجوزهای کار و زندگی در محل است

 

آیا می توانم به ایران سفر کنم؟

 

شما می توانید با هر دو پاسپورت ایرانی و دومینیکایی خود به ایران سفر کنید. اگر با پاسپورت ایرانی خود به ایران سفر کنید، طبیعتاً ویزا لازم ندارید و به عنوان یک ایرانی، تحت قوانین دولت جمهوری اسلامی ایران خواهید بود. ولی در صورت سفر با پاسپورت دومینیکایی به ایران برای بیش از دو روز، لازم است به عنوان یک خارجی، ویزای ایران بگیرید که اخذ ویزا یک روزه است. در این صورت شما تحت حمایت دولت دومینیکا خواهید بود.

 

آیا می توانم به آمریکا سفر کنم؟

 

شهروندان دومینیکا برای سفر به آمریکا نیاز به ویزا دارند.برای اتباع دومینیکایی در صورت داشتن مدارک لازم، ویزای ماتی ده ساله آمریکا چند روزه قابل دریافت است. برای اتباع دومینیکایی که بیش از شش ماه در برمودا اقامت داشته باشند، سفر به ایالات متحده آمریکا بدون نیاز به ویزا و به دفعات مقدور است.

 

آیا می توانم در دومینیکا حساب بانکی و کارت اعتباری داشته باشم ؟

 

پس از آنکه شهروند دومینیکایی شوید، علاوه بر اینکه از تحریمهای بین الملل خارج میشوید، شما میتوانید در هر بانکی که بخواهید در تمام دنیا حساب باز کنید.

 

آیا خانواده درجه یک من می توانند به دومینیکا بیایند؟

 

می توانید آنها را برای دیدار دعوت کنید، بنابراین آنها ممکن است احتیاج به گرفتن ویزا داشته باشند. اگر می خواهید برای آنان نیز گذرنامه بگیرید، باید برایشان جداگانه اقدام کنید

 

 

با تابعیت و پاسپورت دومینیکا سفر به کدام کشورها بدون نیاز به ویزا امکان پذیر است؟

 

با پاسپورت دومینیکایی می توانید به بیش از 160 کشور مانند انگلستان و کلیه کشورهای عضو پیمان شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کنید. در مورد سایر کشورهایی که ویزا لازم است، ویزا به سادگی و معمولاً چند روزه صادر می شود.

 

 

 

درکدام کشورها غیراز خود کشور دومینیکا می توانم اقامت دایم داشته باشم؟

 

شما می توانید بدون نیاز به ویزا و تنها با در دست داشتن پاسپورت دومینیکایی خود، در کل جزایر ویرجین انگلیس (انگلستان، ولز، اسکاتلند، ایرلند، موناکو و ...) و کشورهای حوزه ی کارائیب (شامل: باهاماس، برمودا، سینت کیتز و نیویس، گرنادا و بلیز، آیل آف من، جزایر ویرجین آمریکا) زندگی کنید.

 

 

 

آیا با داشتن تابعیت دومینیکا می توانم در انگلستان کار کنم؟

 

شما می توانید در انگلستان تا دو سال بدون نیاز به کارفرما ، آزادانه و برای هر کسی کار کنید. بعد از آن نیاز به مجوز کار خواهید داشت، آنگاه با نامه کارفرمایتان می توانید درخواست مجوز کار نمائید. برای اتباع کشورهای مشترک المنافع دریافت این مجوز ساده است. با داشتن این مجوز می توانید رسماً و دائما در هر جای بریتانیا (بر اساس درخواست کارفرما) مشغول به کار شوید.

 

زمان لازم برای اخذ پاسپورت دومینیکا چقدر است؟

 

درخواست عادی بسته به شرایط، بین 4 تا 5 ماه خواهد بود. در صورت درخواست خارج از نوبت این پروسه در حدود 3 ماه خواهد بود.

زمان انجام این پروسه بستگی به ارسال به موقع مستندات و پیگیری موارد خواسته شده از طرف شما دارد.

 

 

پاسپورت اول من چه خواهد شد؟

 

دولت دومینیکا پرونده شما را محرمانه می داند و دریافت پاسپورت جدید شما را به جایی اعلام نخواهد کرد. شما می توانید کماکان از پاسپورت اولتان نیز استفاده کنید و مثل سابق آن را تمدید نمائید

 

آیا تضمینی برای اخذ تابعیت وجود دارد؟

 

همکاران و وکلای ما دارای سالها تجربه موفق در این امر هستند و کار شما را به درستی انجام خواهند داد. چنانچه مدارک غیر موثق و جعلی ارائه نمائید و یا مشکل قانونی با پلیس بین الملل داشته باشید یا دارای سابقه کیفری مخفی شده ای باشید، تقاضای شما مردود خواهد شد. ارائه اطلاعات جعلی اگر پس از اعطای تابعیت نیز فاش گردد، تعقیب قانونی و مجازات در بر خواهد داشت. همچنین مبالغ مربوط به سرمایه گذاری در حساب تضمین شده واریز می گردند. با این حال ممکن است تحت شرایط خاصی تقاضای شما رد شود که در این صورت پرداخت آخر شما مسترد میگردد.

 

مبلغی که می پردازم به چه حسابی واریز می شود؟

 

مبلغ پرداختی شما به حساب بانکی تضمین شده دولت دومینیکا واریز می شود. این حساب برای استفاده در پروژه های دولتی ایجاد شده است. پول شما در آن حساب به نام شما مسدود خواهد بود و هیچ کس حق برداشت نخواهد داشت تا زمانیکه پرونده شما به سرانجام برسد. هنگامیکه تابعیت خود را دریافت کردید، آن مبلغ برای استفاده در پروژه های دولتی باز می شود. چنانچه در طی این پروسه قبول نشوید، پول برای برداشت توسط خود شما آزاد می شود و مسترد می گردد.

 

من پول کافی برای انجام این کار را ندارم، آیا می توانم وجه لازم را توسط وام یا بصورت اقساط پرداخت نمایم؟

 

بر اساس قانون مصوب مجلس برای گرفتن تابعیت باید به اقتصاد این کشور از راه اهداء سرمایه کمک نمود. نوع سرمایه گذاری توسط دولت، پرداخت نقدی برای مصرف در پروژه های دولت تعیین شده است و به هیچ عنوان امکان پرداخت غیر نقدی وجود ندارد.

 

من پول کافی برای این روش ندارم، آیا می توانم به روشهای دیگر مانند ویزای تحصیلی یا کاری به دومینیکا مهاجرت نمایم؟

 

دومینیکا ویزای دانشجویی یا کاری ندارد. برای تحصیل در دانشگاه پزشکی نیز می بایست از راه تابعیت اقدام نمایید.

 

 

آیا می توانم از طریق درخواست پناهندگی در دومینیکا زندگی کنم؟

 

دولت دومینیکا تقاضای پناهندگی نمی پذیرد. در صورت دریافت این تقاضا، شخص پناهجو بازداشت گردیده و برای خروج از دومینیکا به هر مقصد دلخواه دیگری، تا عبور از مرز توسط پلیس اسکورت می شود.

 

 

سن من کمتر از 21 سال است ، چگونه می توانم بطور انفرادی اقدام کنم؟

 

شما نمی توانید مستقیماً اقدام کنید. بهتر است به صورت خانوادگی، از طریق پدر یا مادر اقدام نمائید.

 

 

من هنوز خدمت سربازی را نگذرانده ام ، چگونه می توانم اقدام کنم؟

 

اگر در آستانه خدمت سربازی هستید و به دلیل سربازی پاسپورت ندارید، امکان اقدام مجردی برای فرار از سربازی وجود ندارد. اما خانواده شما می توانند اقدام کنند و در اینصورت شما نیز اگر زیر 21 سال داشته باشید، پاسپورت خواهید گرفت. در غیر این صورت نمی توانید اقدام کنید.

 

 

 

آیا با داشتن تابعیت دومینیکا بازهم باید به خدمت سربازی بروم؟

 

دومینیکا دارای خدمت سربازی اجباری نیست. در صورتیکه برای مسافرت به ایران از پاسپورت دومینیکایی استفاده کنید، لازم نیست به خدمت سربازی بروید.

 

 

 

آیا دولت دومینیکا به خاطر اینکه من یک شخصیت ویژه هستم، یا دارای تحصیلات عالی، یا ثبت اختراعات و یا هنرمند هستم، تخفیفی برای من در نظر گرفته است؟

 

ما مفتخر به آشنایی و یا همکاری با شما خواهیم بود، اما این برنامه مطابق مصوبه مجلس دومینیکا برای جذب سرمایه خارجی به کشور ایجاد شده، و دولت نقشی در تعیین یا تغییر مبلغ و شرایط آن ندارد.

 

 

 

من اکنون مجرد هستم ولی در آستانه ازدواج هستم ، آیا باید برای همسر آینده خود مجددا هزینه بپردازم ؟

 

اگر در زمان دریافت پاسپورت و تابعیت مجرد هستید، و مایلید پس از ازدواج همسرتان نیز پاسپورت دریافت نمایند، لازم است یکبار نیز در دومینیکا ازدواجتان را ثبت و قانونی نمایید، بنابراین همسرتان نیز تابعیت دومینیکایی دریافت می نماید. برای دریافت پاسپورت همسر آینده تان می بایست حدود 30 هزار دلار هزینه دولتی و وکیل پرداخت بفرمایید. البته در دومینیکا این موضوع فقط برای ازدواج یک زن خارجی با یک مرد دومینیکایی صدق می کند، ولی یک مرد خارجی نمی تواند با ازدواج با یک زن دومینیکایی اقامت بگیرد، و تابعیت فقط از مرد به زن منتقل می شود.

 

سفارت دومینیکا در ایران کجاست؟

 

در ایران سفارت بریتانیا در تهران امور مربوط به دومینیکا را انجام می دهد. برای تمدید پاسپورت دومینیکای خود میتوانید از سفارت دومینیکا در لندن یا توسط وکیل خودتان در ایران اقدام بفرمایید.

 

 

آیا امکان انجام مصاحبه در کشور دیگر نیز هست؟

 

بر اساس درخواست شما، امکان هماهنگی برای انجام مصاحبه در کشورهای دیگر، البته با پرداخت هزینه ها از سوی شما وجود دارد.

 

من امکان واریز وجه به کشورهای دیگر را ندارم، چگونه می توانم این کار را انجام دهم؟

 

برای حل این مشکل با ما تماس بگیرید و ما به عنوان وکیل پرونده قانونا مجاز به دریافت و پرداخت وجوه شما از حسابهای اروپایی خودمان هستیم.

 

هزینه زندگی در دومینیکا چقدر است؟

 

در دومینیکا تقریباً همه دارای خانه شخصی هستند، بنا براین اجاره بیشتر در مورد مغازه ها و املاک تجاری مصداق دارد. زمین مسکونی در مناطق خوب از 5 دلار در فوت مربع تا یک هکتار، و زمین تجاری از 3 دلار تا سه هکتار به بالا میباشد. یک ویلای 3 خوابه زیبا حدود 200,000 دلار معامله می شود. از نظر هزینه خورد و خوراک هم از ایران بسیار ارزانتر است

 

پروانه شهروندی سندی است که به موجب آن شخص رسماً دارای ملیت کشوری می شود و از تمام حقوق یک شهروند عادی آن کشور ، از جمله دریافت پاسپورت ، برخوردار می شود. در دومینیکا پروانه شهروندی شما به همراه گذرنامه به صورت تقریبا همزمان صادر می شود. بعضی از کشورها (مانند پاناما) ممکن است پاسپورت را صرفا به عنوان مدرک سفر و نه پذیرفتن شخص به عنوان شهروند ارائه کنند.

 

آیا ممکن است تابعیت من روزی باطل شود؟

 

خیر، شما برای همیشه شهروند دومینیکا خواهید بود، بنابراین همیشه حق دریافت پاسپورت دومینیکایی خواهید داشت. خود پاسپورت به عنوان مدرکی برای مسافرت، هر 10 سال یکبار و فقط با 45 دلار تمدید می شود.

 

آیا می توانم با داشتن تابعیت دومینیکا از مشکلات سیاسی یا اقتصادی خود فرار کنم؟

 

دولت دومینیکا مایل نیست که از این برنامه به عنوان روشی برای فرار استفاده شود، بنابراین چند موضوع که باعث عدم قبولی افراد در این پروسه می شود را ذکر می کنیم: ارسال نکردن گواهی عدم سوء پیشینه: دومینیکا کشوری است که در آن درصد جرم و جنایت بسیار کم است و مسئولین مایلند این فضا به همین صورت حفظ شود. چنانچه شخصی سابقه جرم یا جنایت داشته باشد، نمی تواند پذیرش بگیرد. سربازی: اگر در آستانه ی خدمت سربازی هستید و به دلیل سربازی پاسپورت ندارید، امکان اقدام مجردی برای فرار از سربازی وجود ندارد. اما خانواده ی شما می توانند اقدام خانوادگی کنند و در اینصورت شما نیز پاسپورت خواهید گرفت. تاهل: اگر متاهل هستید و میخواهید به صورت مجرد اقدام کنید، باید در هنگام مصاحبه دلیل بسیار قانع کننده ای برای اینکار داشته باشید وگرنه احتمال مردودی شما بسیار زیاد خواهد بود. دلیل این مسئله این است که برای فرار از خانواده از این برنامه سوء استفاده نشود. پولشویی: می بایست منبع پولی که برای سرمایه گذاری جهت دریافت پاسپورت استفاده می کنید مشخص و قانونی باشد، (مثلاً فروش ملک، ارث، پس انداز، تجارت و ...). دومینیکا به سرمایه هایی که از روشهای غیر قانونی حاصل شده باشند، پاسخ منفی خواهد داد.

 

چه کسانی اجازه اخذ تابعیت از دومینیکا ندارند؟

 

دومینیکا از پذیرش تقاضا برای دریافت تابعیت از شهروندان کشورهای فهرست زیر معذور است. کسانی که دارای همسر از شهروندان کشورهای زیر هستند و یا یکی از تابعیت های آنان از کشورهای فهرست زیر است نیز نمی توانند درخواست تابعیت و پاسپورت دومینیکایی نمایند و به تقاضاهای آنان ترتیب اثر داده نخواهد شد:

 

افغانستان، پاکستان، عراق، عربستان سعودی، سومالی، سودان، یمن، کره شمالی و چچن

 

این تصمیم بر اساس تصمیم دولت و کشورهای عضو دریای کارائیب گرفته شده و ارتباطی با نژاد افراد ندارد.

 

آیا امکان تغییر نام در زمان اخذ پاسپورت وجود دارد؟

 

بعد از دریافت شهروندی می توانید تقاضای تغییر نام نمائید. در پاسپورت جدید شما فقط مشخصات فردیتان ذکر می شود، و کشور اول شما از تابعیت و شهروندی دومینیکا مطلع نخواهد شد.

 

من پاسپورت ندارم، آیا می توانم برای این پاسپورت اقدام کنم؟

 

در شرایط خاصی امکان اقدام برای اشخاصی که بدلایل مختلف دارای این مشکل هستند وجود دارد. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

آیا بعد از اخذ تابعیت این مجموعه خدمات دیگری به من ارائه خواهد داد؟

 

ثبت و راه اندازی شرکت، مشاوره و کمک در سرمایه گذاری، معرفی و مشاوره برای خرید ملک، اخذ پذیرش تحصیلی برای دانشگاه ، کاریابی،کمک برای دریافت گواهینامه، کمک در افتتاح انواع حسابهای بانکی با استفاده از مشاوران با تجربه و رسمی از جمله خدمات دیگر ماست

 

آیا می توانم خودم با سفارت مربوطه ارتباط برقرار نمایم و بدون پرداخت هزینه به نماینده این کار را انجام دهم ؟

این کار به هیچ طریقی توسط خود شما به تنهایی قابل انجام نیست، درواقع دولت دومینیکا فقط از طریق نمایندگان برگزیده خود اقدام به اعطای تابعیت می نماید، شما حتی میتوانید صحت گفته ما را از طریق سفارت بریتانیا در تهران بررسی فرمایید

 

 

 

 

 

تیم حقوقی‌ (پاسپورت گیت) پلوکو گروپ با ده سال سابقه در پروسسینگ پرونده های پاسپورت و تابعیت کشور بریتانیایی دومینیکا و بیش از هفتاد پرونده موفق برای موکلین ایرانی تبار، باری دیگر برای مدت محدود و برای افراد و خانواده های خاص امکان دریافت سریع این پاسپورتها را دارد. اگر‌حقیقتا علاقمند به دریافت این پاسپورت هستید در این شرایط کنونی شاید این آخرین شانس شما باشد! جهت اطلاع شروع قیمت این پاسپورت قانونی برای مجرد از یکصد و پنجاه هزار دلار و برای خانواده تا دویست و پنجاه هزار دلار می باشد که در‌مدت شش ماه قابل پرداخت است

 

در صورت علاقمندی به دریافت تابعیت و پاسپورت دومینیکا، با تیم حقوقی ما تماس بگیرید