Farsi English
تهران، خیابان اندرزگو، نبش کوچه حسینی، پلاک 18، ساختمان تیام
info@Pluco.net 22565144
ویزای مولتی کانادا

 

Image result for canada visaImage result for canada visaImage result for canada visaImage result for canada visa

 

شرایط اخذ ویزای مولتی کانادا :

 

اصل پاسپورت با حداقل یکسال اعتبار
۲ قطعه عکس، سند مالکیت، تمکن مالی حداقل یکصد میلیون تومان
مدارک شغلی و تحصیلی معتبر
کپی شناسنامه و سند ازدواج (در صورت تاهل)
(مدارک بایستی ترجمه رسمی و تایید دادگستری گردد.)

ریز مدارک مورد نیاز ویزا کانادا که در چک لیست ویزای توریستی کانادا معرفی شده اند :

  • مدارک شناسایی و مدارک دارایی
    • پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
    • پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
    • شناسنامه متقاضی
    • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
    • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
    • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
    • گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
    • ۲ قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد
    • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد

 

  • مدارک کاری متقاضی
    • گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – حکم کارگزینی – فیش بازنشستگی – حکم بازنشستگی – پروانه کسب – پروانه بهره برداری – پروانه وکالت – پروانه مطب – کارت بازرگانی

 

  • مدارک شرکت ( اگر متقاضی دارای شرکت باشد )
  • اساسنامه شرکت
  • روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
  • اظهار نامه ثبت شرکت
  • آخرین لیست بیمه شرکت – برگه پرداخت
  • پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
  • آخرین برگه مالیاتی شرکت
  • (در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .)

 

توجه : لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت ، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.

 

در صورتی که علاقمند به دریافت ویزای مولتی کانادا هستید و علاقمندید که قبل از درخواست، پرونده شما توسط وکیل ارزشیابی اولیه شود لطفا فرم مربوطه را تکمیل و دکمه ارسال را در انتها کلیک بفرمایید. 

 

 لطفا جهت تکمیل فرم ارزشیابی ویزای مولتی کانادا کلیک کنید